Читај ми!

Светски првак за крај

Црвено-бели одбојкаши у среду играју последњи меч Лиге шампиона, а противник је италијански Трентино, актуелни светски шампион. Нико не игра да би изгубио, увек се иде на победу, изјавио Душко Николић, тренер Црвене звезде.

Одбојкаши Црвене звезде на опроштају од Лиге шампиона дочекаће сутра актуелног светског првака, екипу италијанског Трентина. Тренер црвено-белих Душко Николић рекао је да његов тим не може да обећа добар резултат, али нада се да ће се клуб представити у најбољем светлу.

"Нико не игра да би изгубио, увек се иде на победу, такав је спорт, не може да буде нерешено. Биће то лепа утакимца, било би добро да публика занемари ове временске услове и испуни трибине. Очекујем да момци пруже максимум и што бољи отпор ривалу", рекао је Николић на конференцији за медије.

Он је додао да је читава екипа Звезде доживела непријатност када је у прошлом колу изгубила на гостујућем терену од пољске екипе Закса Кедержин са 3:0.

"Ми се увек трудимо да угостимо екипе и будемо прави домаћини. У Пољској смо затекли хладан хотел, без грејања на минус 10. Плашио сам се да се неко не разболи, а управо то се догодило Митићу, Перићу и Вујићу. Јаковољевић има температуру, сви ће бити у тиму, али је питање је колико ће моћи да играју", рекао је Николић.

Средњи блокер Црвене звезде Вук Милутиновић свестан је да се прилика играња против великих тимова указује ретко.

"Сваки играч који добије шансу да игра, проведе макар мало времена на терену сигурно ће дати све од себе. Овакве утакмице је најлакше и најлепше играти, јер ми немамо никакву пресију, од нас се очекује само да дамо свој максимум", рекао је Милутиновић.

Утакмица Црвена звезда - Трентино игра се у среду од 20 сати у дворани Шумице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара