Читај ми!

Oдлучиће утакмица са Јапаном

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић после јутрошњег "планираног" пораза од Русије (3:1) изјавио је да ће директан дуел са Јапаном у последњем колу највероватније одлучивати о пласману на Олимпијске игре.

"Није било агресивности у прва два сета и кад је тако, против Рускиња мало ко има шансу. После тога било је много боље, узели смо један сет, можда смо могли и неки бод, али Русија је снажном завршницом успела да победи. Окрећемо се наредном мечу против Перуа, важно је да добијемо и останемо у игри, јер ће највероватније дуел са Јапанкама у последњем колу одлучивати о нашој судбини", рекао је Терзић.

Коректор Србије Јована Бракочевић истакла је да је меч против Рускиња одлучило "мртвило" у прва два сета.

"Касно смо се пробудиле, узеле један сет, али недовољно за континуитет. Надамо се победи против Перуа и даћемо све од себе да се квалификујемо", поручила је она.

Јована Весовић је додала да нема објашњење за грешке у прва два сета.

"Кренуле смо успорено, касније је све то било боље, али Рускиње су успеле да исконтролишу меч. Борићемо се до краја да изборимо пласман у Лондон", поручила је Весовићева.

Наташа Крсмановић је истакла да је резултат против Русије могао да буде другачији.

"Могло је да буде и другачије, да смо имале више среће, храбрости или чега већ. Поклониле смо им четврти сет. Није планирано да изгубимо, али мислим да су јаче од нас. Зависимо од других резултата, али још се ништа не зна, осим да је Русија сигурна", закључила је Крсмановићева.

Србија сутра ујутро од четири сата по нашем времену игра против Перуа, док је дуел са Јапанкама, највероватније одлучујући, на програму у недељу од 12 сати.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара