Читај ми!

Успорена али добра игра

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић рекао је да је његов тим добро играо у данашњој победи против Кине од 3:1 на Светском купу, али да се помучио мало више од оцекиваног.

"Утакмица је почела онако како нисмо прижељкивали. Кинези су освојили сет, па смо тако себи искомпликовали ствари, па смо у следећим сетовима морали да проводимо мало више времена на терену", рекао је Колаковић у Токију после утакмице 10. кола.

 

Србија је дошла до четврте победе иако је изгубила први сет.

"У суштини, доста смо добро играли, иако смо деловали успорени и помало ровито. Урадили смо, ипак, све што треба, што се видело касније, када су играчи заборавили на ситније повреде и разиграли се.

Тада су могли да удју и играчи са клупе и дају свој допринос", рекао је Колаковић.

Србија сутра од 9.00 завршава учешће на Светском купу утакмицом против САД.

"Утакмица против Америке је важна због престижа, јер ја стварно не знам бодовни салдо и колико нам је то важно за пласман. Суштина је у томе да нема утакмице у којој Србија не иде на победу, а тако ће бити и сутра. Надам се да ћемо се одморити и бити мало свежији него у последња два меча", рекао је Колаковић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво