Читај ми!

Врњачка Бања први пут на завршном турниру

Ове године први пут на завршном Меморијалном турниру “Играјмо за шеснаест”, Врњачка Бања ће имати свог представника. Од шест екипа, колико их је учествовало, на завршном турниру турниру у Београду играће тим Врњачка Бања 2.

У првој групи играли су Врњачка Бања 1, Врњачка Бања 2 и Солидарност, а у групи Б Гоч, Олимп и Рај. Након веома узбудљивих дуела,друблинга,на моменте и врло оштрих стартова, пехар је припао екипи Врњачка Бања 2 која је у финалу резултатом 3:1, савладала тим Врњацка Бања 1.

"Да се захвалим спортском савезу на организацији и РТС-у, што је турнир по први пут организован у бањи, а за мене, за нас, за све играче ово је нешто ново у Врњачкој Бањи", каже Дејан Весић капитен победничке екипе.

Овом победом обезбедили су учешће на завршници турнира, а организатори већ сада имају нове планове.

"Имамо намеру да ширимо, и дали сте нам добру идеју да понудимо градовима где се игра мушки мали фудбал, да се игра и женски, па да победнице дођу у Београд да нас има што више", мишљења је Светозар Станковић члан Организационог одбора испред Спортског Савеза Београд.

"Мислим да је ово један прави путоказ како треба да радимо, како треба да оживимо сећање на наше колеге, јер то се не може заборавити", каже Будимир Маркович, члан Организационог одбора.

Алекса Марковић је био најбољи голман, епитет најбољег стрелца припао је Николи Лазаревићу, док је за играча турнира проглашен Дејан Весић, сви из победничког тима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво