Новаковић ће дати све од себе

Репрезентативац Србије Марко Новаковић рекао је да ће дати све од себе у финалу трке кајака једноседа на 200 метара на Олимпијским играма у Лондону. Новаковић је освојио треће место у својој полуфиналној групи.

Било је тешко. Трудио сам се да оправдам позив и покажем да нисам овде случајно. Као што сам рекао и пре Олимпијских игара, даћу све од себе за финале, и то се десило. Сада ћу гледати само да уживам. Може свашта да се догоди, нећу посустајати до последњег завеслаја", рекао је Новаковић.

Он је додао да поштује ривале и да га не оптерећује титула европског првака.

"Сви финалисти су супер момци. Имам велико поштовање према њима. Трудићу се да дам све од себе и надам се да ће људи у Србији бити задовољни. Није ми битно која сам стаза, то ми не смета", казао је Новаковић.

Финале је на програму у суботу од 10.30 по нашем времену.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво