Читај ми!

Блог уживо. Амел и Ноле

Само Федерер задовољан жребом за тениски турнир. Сви остали бесни. Лондон се спрема за отварање Игара. Али, време се нагло покварило. Севернокорејци оптужују Лондон за заверу.

00.12 - И та крај. Амел Мекић и Новак Ђоковић, барјактари БиХ и Србије, Фото: @acastop

22.23 - Британија и Сенегал играли нерешено 1:1. Стрелци Белами и Конате. Можда Пол Макартни јуче није погрешно описао селектора Британије Стјуарта Пирса. 

19.25 - Званична фотографија Мајкла Фелпса изазива смех по свету. 

18.49 - Напад боја у Лондону.

17.53 - Јапан победио Шпанију по први пут у историји. Стрелац Јуки Отсу.  

16.56 - Јан Торп није успео да се квалификује за Игре, али се налази у Лондону, где ће радити као коментатор за британску телевизију.  

16.43 - Шокантно прво полувреме фудбалског турнира. Јапан води против Шпаније 1:0. Шпанци од 42. минута без искљученог Алвара Домингеза.

16.14 - Британци бесни на исход жреба за тениски турнир: Мареј, Тсонга, Бердих иду на Ђоковића. Федерер практично сам на другој половини жреба. 

15.15 - Светски првак у скоку увис у дворани, Грк Димитрос Хондрукакис, дисквалификован због допинга. 

13.43 - Ана Ивановић игра са Кристином Мекхејл, Јанко Типсаревић са Давидом Налбадијаном, Виктор Троицки са Николасом Алмагром. Опширније о жребу.

13.21 - Новак Ђоковић против Фоњинија у првом колу. Јелена Јанковић против Серене Вилијамс. Мареј и Вавринка. Федерер и Фаља.

11.29 - Српски олимпијци који освоје злато на Играма зарадиће више новца него колеге из Америке. У случају злата, српски спортисти ће бити награђени са 35.000 евра, док ће њихове колеге из Америке зарадити "само" 20.000. 

11.27 - "У селу (олимпијском) пуштају музику до поноћи као да смо на Ибици. Понекад се запитам зашто смо дошли", написао је Милорад Чавић на свом Твитер профилу. Иначе, српски пливач има блажу прехладу, али биће спреман до почетка такмичења. 

11.16 - Последње припреме. Бакља ће данас доћи у до Даунинг стрита 10 и премијера Дејвида Камерона. 

11.00 - Аустралски медији се обрушили на некадашњу светску рекордерку Лејсер Џонс, тврдећи да није у најбољој форми пред Игре. Неки пишу да је "дебела": аустралски министар спорта тражи извињење.

11.00 - Још једна проба отварања. Још један спектакл у Лондону. 

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво