Блог уживо, правила за Болта

Два дана до почетка Олимпијских игара у Лондону главна тема у британској престоници је свечана церемонија отварања. Спектакл који су организатори спремили за отварање обавијен је велом тајне, а једино што се зна је да ће поред краљице Елизабете Друге, један од учесника церемоније бити и Дејвид Бекам. За данас предвиђене и прва такмичења, у женском фудбалу, на Играма.

22.01 - Асоцијација атлетских федерација ублажила правила за старт трка на 100 и 200 метара. Старт је исправан уколико тркач не подигне руке са тла или ноге са стартних блокова. Очекује се да Усеина Болта у финалима на 100 и 200 метара гледа бар три милијарде људи.

18.15 - Деветоро атлетичара суспендовано због допинга. 

16.45 - Српски мешовити дубл, Ана Ивановић и Ненад Зимоњић на тренингу.  

 

15.50 - Грци отерали троскокашицу Воилу Папахристоу из олимпијског тима због расистичког поста на твитеру. "Толико Африканаца у Грчкој... Бар ће комарци са Западног Нила моћи да једу домаћу храну", написала је атлетичарка. Извињење није било довољно. 

15.27 - Селектор Британије Стјуарт Пирс је "идиот" јер је из олимпијског тима изоставио Дејвида Бекама, сматра Пол Макартни. 

15.16 - Бес Британаца уродио плодом. ФИФА најавила да Гарет Бејл неће моћи да игра до краја Олимпијских игара. Сличан потез најавио и Тотенхем.

13.55 - Нађа Хигл потпуно спрема за Олимпијске игре о чему сведочи и фотографија Зоране Аруновић. 

13.03 - Британци су прилично бесни на Гарета Бејла, који је због повреде одустао од наступа на Олимпијским играма, али је симоћ постигао гол за Тотенхем. Добра вест за Британце је да су цариници одустали од штрајка, па ће гости и спортисти, ипак, моћи да долазе у Лондон. 

12.50 - Амерички пливач Рајан Лохт набавио летеће патике. Није најјасније колико ће му обућа помоћи у дуелу са Мајклом Фелпсом, али изгледају занимљиво.

11.45 - Дејвид Бекам потврдио да ће учествовати на церемонији свечаног отварања  Олимпијских игара, али није хтео да открива детаље најављеног спектакла.

11.00 - Прва битка на Олимпијским играма у Лондону биће меч женских репрезентације Велике Британије и Новог Зеланда, који је на програму данас. Осим тог меча, на програму је још шест утакмица фудбалског олимпијског турнира за жене.

Прве битке на Олимпијским играма у Лондону почињу данас фудбалским мечевима у женској конкуренцији. Први меч играће женска репрезентације Велике Британије против Новог Зеланда. Осим овог, одиграће се још пет мечева првог кола групне фазе на олимпијском турниру.

И поред тога што прва такмичења на Играма почињу, главна тема два дана уочи свечаног отварања Олимпијских игара је церемонија свечаног отварања.

За сада је најављени спектакл обавијен велом тајне, једино је познато да ће учешће на церемонији имати краљица Елизабета Друга, као и фудбалер Дејвид Бекам.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво