Читај ми!

Зидан: Заслужили смо финале

Тренер фудбалера Реал Мадрида Зинедин Зидан рекао је да се његова екипа заслужено пласирала у финале Лиге шампиона.

"Веома смо срећни што смо поново у финалу. Играчи су најзаслужнији за то, напорно су радили. Заслужено смо у финалу. У финалу смо, имамо времена да се припремимо за тај меч... Врло смо задовољни", рекао је Зидан после меча.

Фудбалери Реал Мадрида пласирали су се у финале Лиге шампиона, иако су изгубили на гостујућем терену од градског ривала Атлетика са 1:2, у реванш утакмици полуфинала.

Реал је тако са 4:2 елиминисао Атлетико, пошто је у првом мечу на свом терену победио са 3:0.

Атлетико је повео у 12. минуту голом Саула Нигеса, а вођство је удвостручио Антоан Гризман из једанаестерца у 16. минуту. Гол за Реал постигао је Иско у 42. минуту.

"Имали смо проблема на почетку меча, у првих 20-25 минута нисмо личили на себе, постигли су брзо два гола... Али, нисам био забринут јер сам знао да ћемо имати прилика. У другом полувремену смо играли боље, имали смо прилика и да постигнемо још неки гол", рекао је Зидан.

Зидан је посебно истакао партију Карима Бенземе, посебно код гола Иска. Бензема се код гол-аут линије ослободио тројице играча Атлетика и центрирао пред гол, покушао је Тони Крос, али је голман одбранио његов шут. Лопта се одбила до Иска, коме није било тешко да постигне гол.

"Не знам како је успео да се извуче из оне ситуације. Нису фудбал само голови. Задовољан сам његовом игром. Недостајао му је само гол, а имао је шанси", рекао је Зидан.

Реал ће у финалу Лиге шампиона играти против Јувентуса, 3. јуна у Кардифу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије