Читај ми!

Буфон: Желим да људи буду тужни када одем у пензију

Голман Јувентуса Ђанлуиђи Буфон рекао како припада највишем нивоу фудбала и жели да и даље тако настави, као и да му је циљ да људи буду тужни када заврши каријеру. Буфон је на синоћној утакмици своју мрежу сачувао на шестој узастопној утакмици у Лиги шампиона, односно 621 минут није примио гол.

Јувентус је синоћ у гостима победио Монако са 2:0 у првој утакмици полуфинала Лиге шампиона. Буфон је сачувао своју мрежу на шестој узастопној утакмици у том такмичењу, односно 621 минут није примио гол.

"На свакој утакмици желим да покажем да и даље заслужујем да играм на овом нивоу, упркос мојим годинама. Сваког дана радим напорно на остваривању тог циља. Желим да људи буду тужни када одем у пензију", рекао је 39-годишњи Буфон за италијанске медије.

Буфон је навео да не размишља о освајању "Златне лопте".

"То није нешто о чему размишљам или нешто што ми недостаје. Сву енергију усмеравам на то да останем у доброј форми и да будем од користи саиграчима", рекао је Буфон.

Говорећи о мечу против Монака, Буфон је навео да је његова екипа имала савршен приступ утакмици и да је направила велики корак ка пласману у финале.

"Одиграли смо сјајну утакмицу, такав приступ нам је био потребан за тријумф у Монаку", додао је он.

Реванш полуфинала Лиге шампиона између Јувентуса и Монака играће се 9. маја од 20.45 у Торину.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије