Читај ми!

КК Партизан: Ходамо уздигнуте главе и у данима тешким и у данима славе

Кошаркашки клуб Партизан поручио је после пораза Црвене звезде од Ефеса због којег је остао без теоретске шансе за пласман у плеј-ин Евролиге да ће у будућности бити и успеха и неуспеха, али да неће нестати љубав и поштовање између играча и навијача клуба.

Кошаркаши Црвене звезде изгубили су од Ефеса у Истанбулу 100:55 у мечу последњег кола лигашког дела Евролиге. Партизан је овим поразом Звезде остао ван шанси за плеј-ин најелитнијег европског клупског кошаркашког такмичења.

"Ходамо уздигнуте главе и у данима тешким и у данима славе. Биће победа, успеха, трофеја... биће пораза, елиминација, биће тешких дана... Али никада неће нестати љубав и поштовање између играча и навијача Партизана", пише у објави клубa.

На друштвеним мрежама Партизан је објавио фотографију из филма "Роки" уз поруку: "Успех је у суштини кулминација неуспеха".

Партизан је могао да се пласира у плеј-ин Евролиге само у случају да је Црвена звезда победила Ефес, али је шампион Србије доживео најтежи клупски пораз у историји у Евролиги у Истанбулу и други најтежи пораз икад у Евролиги.

среда, 01. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво