Адетокумбо о Вукчевићу: Било би јако добро да заигра за Грчку

Звезда Милвоки бакса и НБА лиге Јанис Адетокумбо похвалио је након пораза од Вашингтона игру Тристана Вукчевића и истакао да би волео да га види у репрезентацији Грчке.

Тристан Вукчевић је заблистао у победи Вашингтона над екипом Милвокија, а о доскорашњем кошаркашу београдског Партизана након меча је говорио и Јанис Адетокумбо, прва звезда Бакса.

"Пришао ми је и рекао да је Грк. Био сам изненађен што говори грчки. Разговарао сам са њим, играо је у Грчкој неколико година", испричао је Адетокумбо новинарима.

Грчки кошаркаш је наговестио да би Вукчевић могао да се придружи националном тиму те земље.

"Размишља да се придружи репрезентацији и то би било јако добро за нас. Играо је чврсто вечерас, може да убаци тројку. Има доста искуства и дефинитивно може да помогне Визардсима и репрезентацији Грчке", нагласио је Адетокумбо.

Понуда из Атине би могла да поквари планове селектора Србије Светислава Пешића, који није крио да у будућности рачуна на Вукчевића.

Тристан Вукчевић је син некадашњег кошаркаша Црвене звезде Душана Вукчевића. Рођен је у Италији, отац му је Србин из Босне и Херцеговине, а мајка Гркиња из Шведске.

четвртак, 16. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара