Реал против Партизана без Љуља, Родригеза и Фернандеза

Кошаркаши Реал Мадрида играће вечерас против Партизана у Београду без Рудија Фернандеза, Серхија Љуља и Серхија Родригеза, саопштио је тренер Мадриђана Ћус Матео.

Реал Мадрид је већ обезбедио прво место на табели, на папиру најлакшег противника и предност домаћег терена у четвртфиналној серији Евролиге, али га у последња четири кола чекају три гостовања, па је тренер Ћус Матео одлучио да дуела са Партизаном поштеди три искусна играча оптерећена повредама.

"Имамо повреде, али то се дешава свим тимовима. Нећемо имати Рудија Фернандеза, Серхија Љуља и Ћаћа Родригеза, они неће бити овде у Београду. Најважније је да будемо сви спремни и здрави за тренутке када будемо играли плеј-оф. Срећни смо што већ имамо предност домаћег терена. То нам је важно јер је то био циљ на старту сезоне", рекао је Матео за Спортклуб.

 Свестан је Матео каква ће бити атмосфера у "Штарк арени", али верује да његови играчи неће бити нервозни.

"Мислим да нећемо бити нервозни. Атмосфера је овде кошаркаша. Цео град дише кошарку овде. Два велика тима, Звезда и Партизан. Прошле године смо се борили у плеј-офу са Партизаном, сјајна серија је била. Овде је атмосфера увек кошаркашка. Прошлост је прошлост и ово је друга сезона", истакао је стратег Реала.

Кошаркаши Партизана дочекују Реал Мадрид у мечу 31. кола Евролиге. Утакмица је на програму вечерас од 20.30.

понедељак, 20. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара