Мелоун: Тешили смо Николу, одао је почаст Декију играјући на нивоу на којем је играо

Тренер Денвера Мајкл Мелоун рекао је након победе Нагетса и одличне партије Николе Јокића у Бостону да је српски кошаркаш својом игром одао почаст преминулом Дејану Милојевићу и његовом наслеђу.

Кошаркаши Денвер нагетса победили су у гостима екипу Бостона резултатом 102:100 и нанели јој први пораз након 20 узастопних победа у "Ти-Ди гардену".

Српском кошаркашу Николи Јокићу је једна асистенција недостајала за трипл-дабл учинак - постигао је 34 поена и ухватио 12 лопти.

Емотивна је за двоструког МВП-а НБА лиге била прва утакмица након смрти Дејана Милојевића, помоћног тренера Голден Стејта и Јокићевог кошаркашког оца уз којег је стасао у београдској Меги.

Тренер Денвера Мајкл Мелоун истакао је на конференцији за медије након меча да су последњих неколико дана подржавали Јокића, тешили га и грлили.

"Као што сам рекао екипи након утакмице, не могу бити поноснији на Николу и начин на који је играо након Декијевог трагичног одласка. Управо си изгубио некога кога си волео и до кога ти је стало, свог тренера и ментора. Изађи и одај му почаст. Никола је изашао на терен и одао почаст Декију и његовом наслеђу, играјући на нивоу на којем је играо. Није лако то урадити са сломљеним срцем, али Никола је посебна особа. Било је задовољство гледати га. Зато је најбољи на свету", рекао је Мелоун.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара