Штимац након Макабија: Жеља и воља неће изостати

Центар Црвене звезде Владимир Штимац након победе над Макабијем изјавио је да упркос томе какав је његов учинак, или учинак екипе, жеља и воља за победом не смеју да изостану.

Црвена звезда је на импресиван начин савладала екипу Макабија у "Штарк арени" резултатом 92:76, а један од најистакнутијих кошаркаша био је Владимир Штимац, који је уписао 12 поена и 12 скокова.

"Нисам много лудовао већ неколико мечева и вероватно се све у мени скупило и изашло. Не треба држати ствари у себи, ја сам такав играч, жеља, енергија и воља за играњем, борбом и победом, неће никада да изостане", изјавио је Штимац након меча.

Звездин центар имао је привилегију да на паркету буде у дуелу са Амаријем Стодемајером, некадашњом НБА звездом.

"Ја сам њега пратио као клинац, био ми је омиљен играч поред Тима Данкана, невероватан играч. Ево сада играм против њега. Добро, мало је старији, време не можеш да зауставиш, али драго ми је што сам имао прилику да играм против њега", додао је некадашњи српски репрезентативац.

Штимац се нашалио на промашај, управо након што је из игре избацио Стодемајера.

"Јесте, добру фору сам му продао и онда промашим зицер. Потез од милион долара, а завршница од једног цента. Што се тиче нових дресова, лепи су, удобни за игру, лагани", закључио је центар.

Звезда је победом над Макабијем остала у трци за осмо место које води у плеј-оф фазу такмичења. Црвено-бели сада заостају две победе за Фенербахчеом, који је тренутно осми. 

 

 

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара