Милојевић: Не смемо да дозволимо Морнару да се распуца

Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић, пред меч 11. кола АБА лиге против Морнара, рекао је да његов тим не сме да дозволи ривалу много отворених шутева. Меч између кошаркаша Морнара и Меге игра се у суботу од 18 сати у спортској хали "Тополица" у Бару.

"Сутра играмо против нападачки врло потентне екипе Морнара. Имају неколико одличних шутера у екипи уз изузетно искусну центарску линију. Јасно је да смо се као екипа подигли. Славили смо у Лакташима, против Партизана смо три четвртине играли одлично. Уз добру енергију и агресивну одбрану, морамо да покажемо и већу жељу за победом од противника", рекао је Милојевић за клупски сајт.

Милојевић је додао и да његови играчи морају да се боре за сваку лопту и скок.

"Не смемо да им допустимо много отворених шутева јер ако се распуцају, тада су у проблему и много јаче екипе од нас. Мечеви у Бару су обично били врло узбудљиви и тешки, верујем да ће тако бити и овај пут. По квалитету спадају у најјаче екипе у лиги. На нама је да дамо све од себе, а за шта ће то бити довољно на крају, видећемо", закључио је Милојевић.

Мега после 10 кола у регионалној лиги има скор 2-8, док је Морнар на учинку од по пет победа и пораза.

Меч између кошаркаша Морнара и Меге игра се у суботу од 18 сати у спортској хали "Тополица" у Бару.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара