Томић: За пораз сам крив ја, не играчи

У репризи прошлосезонског финала на Јадрану, Подгоричани су се реванширали Звезди у дворани "Александар Николић". Тренер црвено-белих Милан Томић изјавио је да је кривица за пораз од Будућности само његова јер није успео да убеди играче да ће утакмица бити веома тешка.

Кошаркаши Црвене звезде изгубили су у Београду од Будућности са 89:81 у дербију 2. кола АБА лиге.

Звезда није избегла пораз иако је Џејмс Гист имао сјајно вече са 27 поена.

"После велике победе против Фенербахчеа, одмах сам рекао да ће бити тешко против Будућности. Али нису криви играчи, већ ја. Моја је кривица. Нисам их убедио да ће бити тешка утакмица. По мом мишљењу, утакмица је изгубљена у првој четвртини. Та наша велика одбрана против Фенербахчеа, где смо примили 56 поена, а онда примимо 89 поена против Будућности. Када даш противнику могућност, када им допустиш да поверују да могу, онда дођу и тешки поени. Следи нам утакмица против Макабија, на којој морамо да покажемо реакцију", рекао је Томић.

Црвено-бели у наредном мечу гостују код Макабија у Тел Авиву у 3. колу Евролиге.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара