Он је најплаћенији махач пешкиром на свету

Заправо, у питању је амерички кошаркаш Мајк Џејмс, који и поред тога што има гарантовани уговор за наредну сезону вредан 1,8 милиона долара није у плановима новог тренера славне Олимпије Етореа Месине, али који исто тако нема намеру да напусти Милано.

Наиме, тако је амерички комбо-бек између осталог на Твитеру прокоменатрисао ситуацију у којој се нашао након одлуке Месине да не рачуна на њега у новој сезони.

На један од коментара, који је сугерисао да ће бити најплаћенији кошаркаш на свету по минутима које ће провести на терену, Џејмс је одговорио:

"Моја статистика биће 102 аплауза, 17 махања пешкиром и три прескакња рекламних паноа поред клупе", са очигледном дозом ироније и огорчења написао је Џејмс.

А све то проузроковала је одлука новог тренера Олимпије Етореа Месине, који је у саопштењу путем клупског сајта најавио да за Џејмса неће бити простора у новој сезони и новом систему, непосредно пошто је довео дугогодишњег НБА играча Шелвина Мека. 

"Након потписивања Шелвина Мека и додатка који смо планирали на истој позицији, лично сам обавестио Мајка Џејмса да у нашем техничком пројекту нема расположивог времена за његово играње у следећој сезони, као и о разлозима који су били мотив за ову одлуку. Генерални менаџер Христос Ставропоулос већ ради са представницима играча на споразуму који би могао бити задовољавајући за обе стране", стоји у саопштењу.

Међутим, последњи твит који је Џејмс синоћ окачио и који је "пиновао" тј. истакао на свом профилу има апсолутно јасну поруку о његовом ставу и целом случају: "Нема попуста на моје услуге!!!". 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара