Маљковић: Горе од овог не може

Селекторка женске кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић, после победе над Белорусијом у првом мечу Европског првенства, рекла је да горе од ове утакмице њена екипа не може да одигра.

"Први утисак је да од овог не може горе, много смо лоше одиграли утакмицу. Одиграли смо све оно што иначе не радимо, много смо се истрошли, видели сте сви. Победили смо, а то је на крају најважније. Много тешка утакмица, на крају смо успели сви да се скупимо у свим оним ситуацијама. Играчице на поду, она тројка кoју смо примили... Победа се пише", рекла је Маљковић новинарима после меча.

Она је истакла да је Белорусија најнезгоднији ривал за прву утакмицу.

"Нервоза, водеће играчице су промашиле брдо зицера и бацања... Не може, то је нервоза, код куће се игра. Сви смо видели каква је екипа Белорусије. Победили смо јако тешко, девојке треба да узму мотив и поуке из ове утакмице. Овако апсолутно не може да се игра. У наредне две утакмице да заборавимо на нервозу и да кренемо да приказујемо нашу игру", рекла је Маљковић, која се осврнула и на то шта њен тим сутра очекује у дуелу против Русије.

"Белгија је најчвршћи тим првенства, Русија такође. Горе од овог не може. Победили смо и хајде да све то пренесемо на сутрашњу утакмицу против фаворизоване Русије", закључила је Маљковић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво