Соња Петровић за РТС: Доста ствари мора да се поправи

Кошаркашице Србије савладале су Белорускиње са 55:53. Одлучујући кош за нашу селекцију постигла је Соња Петровић. Након меча није желела да понесе епитет хероја утакмице већ изјавила да морају да играју много боље и агресивиније, пре свега у одбрани.

„Ја сам дала одлучујући кош, али реално мислим да данас није било хероја у нашем тиму. Нисмо баш отвориле првенство на најбољи начин, али надам се да од овога може само боље. Дефинитивно данас смо играле доста лошије. Има доста ствари које треба да се поправе. Али ја се надам да само може боље против будућих противника, који ће изискивати бољу игру са наше стране."

У којим то елементима игре Србија може боље посебно сутра (петак) против Русије?

„Ја искрено мислим да морамо у одбрани много агресивније да заиграмо. Баш зато што нисмо били током целе утакмице агресивни, да због тога су имали прилике да нам свирају неке фаулове које нисмо очекивали, јер нама све креће из одбране. Из одбране трчимом и онда постижемо много лакших поена и онда би и резултат био другачији. Тако да се надам да сутра, с обзиром да нас очекује много боља и доминантнија екипа Русије, да ћемо бити много агресивнији у одбрани", закључила је Соња Петровић.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво