КK Црвена звезда: Морбидни перформанси и глумљење жртве

Кошаркаши клуб Црвена звезда огласио се саопштењем после друге утакмице финалне серије плеј-офа Суперлиге против Партизана, у којој су црно-бели изједначили у серији.

"КК Црвена звезда честита победу КК Партизан у другој утакмици финала Суперлиге Србије. Као клуб нисмо се оглашšавали ни након прве утакмице финалне серије, иако смо имали много разлога да будемо незадовољни суђењем, које је могло директно да утиче на крајњи исход утакмице. Уместо тога, од почетка финалне серије, а посебно након прве утакмице, наслуšшали смо се демагогије, намерно замењених теза, неистина, дубокоумних анализа о броју слободних бацања и притисака на судије и напада на лигу", наводи се у саопштењу.

Црвена звезда осврнула се и на кореографију навијача црно-бели, који су у халу унели венце и свеће.

"КК Црвена звезда честита КК Партизан и председнику тог клуба 'на одлично организованој утакмици' у среду, која је 'оголила' све, на првом месту лицемерје тандема Мијаиловић – Тринкијери, оних који су се уживели у улогу 'жртава' и некаквих бораца за правду и чистоту српске кошšарке. Ваљда је један од видова те борбе и морбидан „перформанс, ваљда само јасан и духовит онима са ишчашšеним и поремећеним умом: венци, цвеће и свеће који су се 'волšшебно' појавили на другој утакмици финала, па чак и на клупи КК Црвена звезда након утакмице, šто их заиста симболично ставља у улогу 'гробара'. Нажžалост свих, – гробара српске кошарке", стоји у саопштењу клуба са Малог Калемегдана.

Трећи меч између Црвене звезде и Партизана игра се у суботу од 19 сати.

"КК Црвена звезда верује да је навијачима наšшег клуба све јасно. Нећемо бити статисти и мирно гледати ово шšто се деšшава. Зато их позивамо да у суботу испуне дворану 'Александар Николић' и помогну тиму да дође до нове победе: без увреда, бацања разних предмета, упаљача, кованица, паљења бакљи, пљувања и разноразних 'машšтовитих” гробарских инсталација'", наведено је у саопштењу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво