Звезда: Титула је тамо где јој је место, Будућност има амнезију

Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је да је екипа потпуно заслужено освојила АБА лигу, вратила се у Евролигу и да неће дозволити неистине од ривала у финалу подгоричке Будућности.

"КК Црвена звезда мтс са жаљењем констатује да ривал у финалу покушава да омаловажи велики успех, импресивне победе и потпуно заслужено освојен трофеј. Клуб са таквом историјом и традицијом никада до сада било где, није био тако непријатељски дочекан, као што је делегација КК Црвена звезда мтс дочекана у Подгорици пред трећу и четврту утакмицу финала плеј офа", наводи се у саопштењу после седнице Председништва клуба.

Како се наводи, оно што нас још више непријатно изненађује, је потпуна "амнезија" управе КК Будућност ВОЛИ, која у својим саопштењима, у којима покушава да оправда свој неуспех и скине одговорност са себе, "заборавља" шта се дешавало на трећој утакмици у којој је пуким случајем и присебношћу наших играча, тренера и чланова председништва и Скупштине клуба, избегнут потпуни линч комплетне делегације клуба укључујући и играчки погон и стручни штаб.

"И поред бројних понижења којима су били изложени, а које су српска и европска јавност могла да види кроз бројне слике и снимке, сви чланови делегације КК Црвена звезда мтс присебним поступцима, то вече спасили су АБА лигу - лигу клубова тоталног понижења и распада, иако су постојали сви услови да се то вече заврши финална серија плеј-офа ван терена".

Зато је, према наводима са Малог Калемегдана, КК Црвена звезда мтс већ спремио изузетно обиман материјал и документацију коју ће проследити челницима Евролиге, и већ је учинила прве кораке у том смеру, и због чињенице да оваква дешавања изузетно штете имиџу ЕЛ, која добија једног представника из регионалне лиге.

"Зато све покушаје медијских манипулација која стижу од стране челника КК Будућност ВОЛИ сматрамо крајње злонамерним, и у сврху покривања резултатског неуспеха. КК Црвена звезда мтс је у 8 утакмица са екипом Будућности победила чак 6 пута уз кош разлику +132!"

"Из тог разлога нећемо дозволити никакву даљу вештачку полемику око нечега што је врло јасно , ко је био бољи у финалу и ко је потпуно заслужено освојио титулу првака АБА лиге и иде у Евролигу", поручују из Звезде.

Црвена звезда се још једном захваљује навијачима на огромној подршци  у финалу, на присебности и суздржаности на све провокације којима је била изложена.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара