Јокићева најлошија утакмица у каријери – шест фаулова за 16 минута

Никола Јокић имао је кошмарну ноћ у Јути у којој је одиграо можда и најлошију утакмицу у каријери. Јокићев Денвер је поражен од џезера резултатом 118:108, а српски центар на терену је провео само 16 минута.

Разлог томе није била одлука тренера, већ Николине личне грешке због којих је прерано завршио утакмицу.

Брзо је зарадио четири фаула и морао да већи део утакмице преседи на клупи, да би почетком четврте ушао у игру и експресно направио још два, што је значило да се неће враћати на паркет.

И док је био у игри није превише помогао, промашио је пет од шест шутева из игре и оба слободна бацања која је имао, па је на крају његова статистика изгледала овако – два поена, пет скокова, две асистенције и по једна украдена лопта и блокада.

Екипа Мајка Мелоуна доживела је други узастопни пораз и угрозила другу позицију на Западу, али је имала среће јер је главни конкурент Хјустон у последњим секундама изгубио од Оклахоме, захваљујући поенима Пола Џорџа.

Сада обе екипе имају учинак 53-28 и, да би оверили другу позицију на крају регуларног дела сезоне, нагетсима је потребан тријумф у последњем колу против Минесоте.

Тимбервулвси су пре годину дана, такође у последњем мечу, срушили наде Денвера да ће се наћи у плеј-офу, а сада је поново судбина делом у њиховим рукама. У случају да победе, тим из Колорада губи предност домаћег терена у каснијој фази доигравања.

Међутим, ако Јокићев тим слави, а Портланд победи Сакраменто, нагетси сигурно у прва два кола плеј-офа не могу да се састану са актуелним шампионом Голден стејтом, као ни Хјустоном.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво