Ђорђевић: Знамо шта треба, идемо на победу у Талину

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић изјавио је да његов тим хоће да искористи прву "меч лопту" и победом у Естонији избори пласман на Светско првенство у Кини.

Србији је неопходна један тријумф у преостале две утакмице, против Естоније у Талину или Израела у Београду.

"Знамо шта треба да урадимо и шта нам је чинити, идемо на победу већ у Естонији. После тога се спремамо за Израел. Дуго трају квалификације и на нама је да их правим приступом и озбиљношћу завршимо на прави начин", рекао је Ђорђевић новинарима на окупљању "орлова" у Београду.

Ђорђевић признаје да га је обрадовао позив капитена Милоша Теодосића да се врати у национални тим после разлаза са Лос Анђелес клиперсима.

"Капитен је одреаговао и дошао. Нема проблем повреде, ни уговор у НБА... Свестан је да су очи упрте у њега, али је навикао на такве ствари", навео је он.

Ђорђевић је додао да се нада да ће се за меч против Израела екипи прикључити из евролигаши Василије Мицић и Никола Милутинов.

Утакмица између Естоније и Србије игра се у Талину у четвртак, а три дана касније против Израела у дворани "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво