Леброн и дружина славили победу, Јокић се поигравао

Српски центар Никола Јокић постигао је шест поена уз девет скокова у поразу "Јанисовог тима" од "Леброновог тима" – 178:164 на 68. по реду НБА "Ол-стар" мечу.

Најбољи играчи НБА лиге укрстили су копља у последњем догађају на "Ол-стар" викенду у Шарлоту, а победу је однео тим чији је капитен Леброн Џејмс и то након великог преокрета.

Атрактивних и занимљивих потеза није мањкало, али зато јесте одбрана, што говори податак о 342 постигнута поена. За разлику од прошлог меча, који је завршен сјајном одбраном Леброновог тима, ове сезоне је знатно опао ниво залагања у дефанзивном делу игре.

Српски центар Никола Јокић на паркету је провео 13 минута за које је забележио шест поена и девет ухваћених лопти. Јокић је имао неколико веома занимљивих потеза и утисак је да се сјајно снашао и забављао у друштву најбољих играча лиге.

Јокићев тим константно је био у предности, која је износила и 20 поена, али је тим чији је капитен Леброн Џејмс успевао на моменте да се потпуно врати резултатски у меч, поготово крајем треће деонице, када су на крилима Томпсона и Лиларда потпуно неутралисали дефицит и потом повели.

Последња четвртина донела је праву рафалну паљбу на обе стране, а редом су за три поена погађали Кари, Томпсон, Бил, Мидлтон, Грифин...

Знатно јачи ритам виђен је у последњој четвртини, поготово јер је резутлат био неизвестан, па су се могле видети и организованије одбране, али и напади. 

Дурент и Леброн су преузели одговорност у завршници меча, у којој су успели да направе серију од 20:5 и стекну двоцифрену предност за "Леброновог тим".

До краја сусрета Јанис и дружина уложили су последње напоре како би сустигли предност Лебронове екипе, али су Дурент и Харден у тим моментима погодили неколико везаних шутева, одбили налет ривала и привели меч крају.

Титулу најкориснијег играча меча понео је Дурент са 31 поеном, Томпсон је у победничкој екипи додао 20, а Ленард и Џејмс по 19 поена.

У редовима поражене екипе истакао се Адетокумбо са 38 поена и 11 скокова, Џорџ и Мидлтон додали су по 20, док су Вестбрук и Кари постигли по 17 поена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво