Црвена звезда поражена од Лиможа

Лимож – Црвена звезда 72:71. Црвено-бели су поражени од Лиможа и тако изгубили све шансе за пласман у наредну фазу Еврокупа. У последњем колу екипа нашег шампиона игра против Уникахе.

Црвено-бели нису успели да савладају Лимож у гостима. После неизвесног првог полувремена Звезда је у наставку заиграла много агресивније. У трећој четвртини успела је да преокрене резултат и стигне о предности. Међутим, Лимож је успео да се врати и у финишу забележи победу.

После неизвесног првог полувремена из кога је Лимож изашао као победник уследила је трећа четвртина коју је Звезда, пре свега одличном одбраном решила у своју корист са 25:8.

Стечену предност наш тим је није успео да сачува у последњој четвртини. Противник успео да се приближи и избори се за неизвесну завршницу, а на 14 секунди пре краја успео је да поведе са 72:71.

Звезда у последњем нападу није успела да погоди кош тако да је домаћин остварио прву победу у такмичењу.

Поразом Звезда се опростила од Еврокупа, осаје само још меч последњег кола против Уникахе, који неће имати такмичарски значај.

Најефикаснији у тиму Звезде био је Регланд са 15 поена, њега су пратили Берон са 12 и Добрић са 10. У екипи Лиможа Бутсел и Мајлс су постигли по 13 поена. 

Ток меча:

22.50 - Крај меча. Лимож - Звезда 72:71. домаћин је полако топио предност Звезде, да би 14 секунди пре краја повео, а потом успео да заустави последњи напад црвено-белих и забележи победу.

22:34 - Последњих пет минута игре, Звезда води против Лиможа са 68:60.

22.21 - Крај треће четвртине. Црвена звезда води са 60:48. Црвено-бели су одлично одиграли овај период, пре свега у одбрани што је резултирало са само осам поена противника. С друге стране наша екипа је пронашла решење у нападу и преокренула резулта и у последњи период улази са 12 поена разлике.

21.42 - Полувреме. Лимож води 40:35. Добрић и Ристић су убацили по седам поена, Човић је додао шест. Двајт Харди је постигао девет поена за Лимож, Тејлор један мање.

21.16 - После прве четвртине, Звезда води 16:15. Огњен Добрић одличан у првом делу игре, постигао је седам поена.

21.00 - Почео је меч.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара