Лендејл: У Партизану је лудо, навијачи "потежу пиштоље"

Аустралијакси кошаркаш Џок Лендејл изјавио је да ужива играјући за Партизан, али да уме да буде веома застрашујуће јер је атмосфера у Београду ватрена.

"Играти за Партизан је 'лудо', ово је свакако једно од најбољих искустава које сам имао. Ипак, понекад уме да буде застрашујуће. Рецимо, када смо изгубили у дербију од највећег ривала Црвене звезде навијачи су се потукли на паркингу испред хале. Не претерујем, 95 одсто сам сигуран да је један од момака умало потегао пиштољ на мене. Срећом било је много полиције", изјавио је Лендејл за магазин Пик енд рол.

Он је додао да, упркос свему ништа не би мењао.

"Навијачи овде живе и умиру за кошарку. Публика ми даје огромну енергију, било да играмо код куће или у гостима. Исто је у граду где добијам много љубави од навијача", поручио је Аустралијанац, који не криеј да му је велика жеља да се ускоро опроба у НБА лиги.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара