Богдан фантастичан у поразу Кингса од Клиперса

Кошаркаши Лос Анђелес Клиперса савладали су Сакраменто 133:121. Фантастичну партију у поразу свог тима пружио је Богдан Богдановић постигавши свој рекорд у НБА - 26 поена. Немања Бјелица био је солидан са 11 поена. Са друге стране, Теодосић је допринео победи Клиперса са три асистенције, Марјановић без минута. Торонто после продужетка савладао Вориорсе, Лејкерси славили против Индијане.

У српском дербију у Сакраменту Клиперси су славили над Кингсима уписавши своју нову победу у сезони. Тим и Лос Анђелеса предводио је Тобајас Харис са 28 поена, шест скокова и четири асистенције. Четири мање имао је Монтрезл Харис, док је код Кингса Богдановића најбоље пратио Марвин Бигли са 18 поена.

Срспски плејмејкер Милош Теодосић коначно је добио бар мало времена на паркету остваривши три асистенције за шест минута али није успео да се упише у стрелце. Бобан Марјановић на овом мечу није ну улазио на паркет.

Одличну партију у дресу „краљева" пружио је Богдан Богдановић који је за 35 минута постигао 26 поена, шест асистенција и честири скока. Немања Бјелица додао је 11 поена и пет скокова за нешто мање од 20 минута проведених на терену.

Ej-Ej Клиперси су први на Западу са 15 победа и шест пораза, док је Сакраменто 12. са скором 10-11.

Торонто је после продужета срушио актуелног шампиона лиге Голден Стејт 131:128. Вориосрсима није помогао ни брилијантни Кевин Дурент које је меч завршио са 51 поеном, шест скокова и 11 асистенција. Репторсе је то тријумфа предводио Кавај Ленард са 37 поена и осам скокова.

Торонто је први на Истоку са скором 19-4, док Голден Стејт на Западу има 15-8.

Лејкерси су славили над индијаном 104 97 уз нову добру партију Леброна Џејмса који је постигао 38 поена, девет скокова и седам асистенција. У редовима пејсерса Доматас Сабонис забележио је 20 поена уз 15 скокова.

Резултати:

Торонто - Голден Стејт 131:128 (пп)
Ел-Еј Лејкерс - Индијана 104:96
Сакраменто - Еј-Еј Клиперс 121:133

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара