Бјелица и Богдановић одлични у поразу, Теодосић солидан

ЛА Клиперси су надиграли Портланд са 104:100 и обезбедили прво место у Западној конференцији НБА лиге, а Милош Теодосић постигао 6 поена за 7 минута игре. Јута поразила Сакраменто 133:112 и прекинула серију од три пораза, а домаћу екипу није спасла ни одлична игра наших интернационалаца Бјелице и Богдановића.

Кошаркаши Лос Анђелес Клиперса наставили су серију победа и дошли до седмог тријунфа савладавши Портланд у драматичном финишу утакмице.

У драматичној завршници Данило Ганилари је постигао може се рећи одлучујући погодак 47 секунди пре краја за вођство од 102:100.

Наш интернационалац Милош Теодосић, после две утакмице паузе, заиграо је у тиму победника, а Бобан Марјановић није добио шансу.

Теодосић је играо 7 минута у првој половини друге четвртине и за то време постигао 6 поена.

У тиму победника Тобијас Херис је са 34 поена поставио рекордом каријере, а имао је и 11 скокова, Галинари је додао 17, уз 8 скокова и 5 асистенција, а Монтрезл Харел 14 и 10 скокова.

На другој страни најефикаснији је био Лилард са 30 поена и 9 скокова, а пратио га је Си Џеј Мекалум са 18. поена.

Кошаркаши Јуте победом против Сакрамента са 133:112 прекинули су серију од три пораза иако је домаћа екипа добро ушла у меч и повела на старту предвођена нашим интернационалцима Немањом Бјелицом и Богданом Богдановићем који су постигли првих десет поена за свој тим.

Од 50 поена Кингса у првом делу меча половину су постигли српски репрезентативци, Богдановић 15 а Бјелица 10 поена, али је Јута на паузу отишла са предношћу од 9 поена.

Јуту је предводио расположени РикиРубијо са са 27 поена, од којих је чак 23 постигао у првом полувремену. А по 18 поена су додали Џо Инглс и Гобер.

У пораженој екипи Богдановић је са 20 поена, а имао је још по 3 скока и асистенције и једну украдену лопту за 34 минута, Марвин Бегли је постигао 18, Деарон Фокс 13, а Бјелица 12 поена уз 5 скокова и украдену лопту за 18 минута игре.

Драматичном тројком Батлера две секунде пре краја меча Филаделфија је надиграла Бруклин са 127:125 за пету победу у последњих шест утакмица.

Њујорк Никси су у Мемфису забележили трећу узастопну победу са 103:98, а предводио их је Тим Хардавеј Јуниор са 22 поена.

Торонто је против Мајамија пред својим навијачима остварио пету узастопну победу са 125:105 и са учинком 17-4 тренутно је на првом месту Источне конференције. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара