Партизан у Анкари тражи излаз из кризе после пет пораза

Кошаркаши Партизана после смене тренера Ненада Чанка сутра гостују у Анкари код екипе Турк телекома са амбицијом да остваре важну победу за пролаз из Ц групе Еврокупа.

Црно-беле ће у Турској водити помоћни тренер Александар Матовић, све док не буде именован нови шеф стручног штаба.

"Ситуација у којој се налазимо јесте специфична, али се трудимо да на то не обраћамо велику пажњу, већ да се фокусирамо на своју игру и на анализу игре нашег противника. У прошлом колу, они су у Тренту дошли до важне победе и сигурно ће желети да је на неки начин потврде како би са боље позиције у односу на нас завршили први део такмичења", рекао је Матовић за клупски сајт.

Партизан је у лошој серији од пет узастопних пораза, али Матовић верује у прекид низа.

"Верујем да можемо да одиграмо у добром ритму и дођемо до победе која би нам пуно значила", истакао је Матовић.

Млади бек Амар Гегић меч у Анкари означио је као веома важан за екипу.

"Победом бисмо стекли лепу шансу за пласман међу најбољих 16. Ипак, пут до победе неће бити нимало лак. Турк телеком има одличну екипу, пуну искусних играча који свакоме могу да направе проблеме и свесни смо да улога фаворита припада њима. Без обзира на то, мислим да смо у стању да тај однос снага учинимо другачијим када утакмица почне", закључио је Гегић.

Утакмица 5. кола Еврокупа Турк телеком – Партизан игра се у среду од 18 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво