Николић: Нисмо уиграни, али верујем у победу

Тренер Партизана Мирослав Николић прибојава се старта АБА лиге и гостовања у Скопљу екипи МЗТ-а јер "црно-бели" нису у потпуности уиграни, али истиче да верује у победу.

У првом колу регионалног такмичења, Партизан гостује МЗТ-у, а тренер Мирослав Николић верује у успех иако је свестан да његова екипа није у потпуности уиграна.

"За нас је утакмица првог кола јако важна, почиње ново такмичење. Нисмо се 100 одсто спремили, биће тешко, очекујем да ће одлучивати једна лопта. Мислим да Партизан има тим који може да побеђује, али ипак се плашим зато што нисмо потпуно уиграни. Имамо још пуно простора за напредак, али и поред тога очекујем победу", рекао је Николић за клупски сајт.

Млади 20-годишњи шутер Партизана Вања Маринковић започиње четврту сениорску сезону у црно-белом дресу.

"У претходне две сезоне смо у првом колу и добијали и губили у завршницама које су биле на једну лопту. Сада је нешто ново, ново је такмичење, тим је у великој мери промењен, али верујем да из наше младости и искуства Величковића и Чакаревића можемо да направимо добар микс који ће нам доносити победе. Са тим амбицијама идемо и у Скопље", навео је Маринковић.

Утакмица првог кола АБА лиге између МЗТ-а и Партизана игра се сутра од 20 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара