Ханга: Уживаћемо у утакмици са Србијом

Најбољи мађарски кошаркаш Адам Ханга рекао је да је његова репрезентација остварила циљ пласманом у осмину финала Европског првенства и да ће уживати у утакмици са Србијом.

"Били смо веома срећни што учествујемо на Европском првенству и остварили смо циљ пласманом у осмину финала. Сада је дошло време да уживамо", рекао је Ханга новинарима у Истанбулу.

Мађарска ће се састати са Србијом у осмини финала Европског првенства.

"Наставићемо да играмо као тим. Биће тешко против Србије која је тежак противник, али нећемо подићи руке и предати се без борбе", казао је Ханга.

Нови кошаркаш Барселоне, до скора Басконије, Србију види као једног од фаворита на континенталном шампионату.

"Србија је један од фаворита на турниру. Бољи су од нас, имају боље играче. Ми се држимо тога да играмо као тим", рекао је он.

По његовим речима, репрезентација Мађарске нема притисак пред дуел са Србијом.

"Не осећам притисак, тако нешто није потребно. Пласирали смо се у осмину финала, победили на европском првенству после више од 40 година", рекао је Ханга.

Утакмица Србије и Мађарске играће се у недељу од 14.15 у дворани "Синан Ердем" у Истанбулу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво