Звездин нови центар Лесор стигао у Београд

Француски кошаркаш и нови чалн Црвене звезде Матијас Лесор допутовао је у недељу у Београд, и ускорo ће се прикључити препремама црвено-белих за нову сезону.

Досадашњег играча Нанатера, којег је на последњем НБА дрaфту изабрала екипа Филаделфије, на аеродрому "Никола Тесла" у Београду дочекали су директор Звезде Давор Ристовић и новинари.

"Велико ми је задовољство што сам коначно ту, у Београду и новом клубу, Црвеној звезди која представља мој избор, и велику прилику за мене. За почетак, оно што је сигурно, знам да ме очекује велики рад, како би се што пре уклопио у тим. Знам да је екипа измењена, има и доста младих али и искусних играча, квалитетна и жељна доказивања и успеха. Моје је да се што пре адаптирам на нову средину, како би на терену давао свој максимум. Не могу да дочекам да заиграм у атмосфери и пред навијачима који су посебни и који праве јединствену атмосферу у Европи", рекао је он приликом доласка.

Лесор ће се након обављених лекарских прегледа од сутра прикљути раду екипе Душана Алимпијевића, која се за нову сезону припрема у главном граду Србије.

Пре Лесора, у редове црвено-белих стигли су Фелдин, Радичевић, Јанковић, Јовановић, Кешељ, а очекује се долазак још најмање двојице играча - плејмејкера и центра, који ће вероватно бити странци.

Црвена звезда ће и наредне сезоне бити једини српски тим у Евролиги, а циљ јој је одбрана трофеја у АБА лиги, Купу Радивоја Кораћа и првенству Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара