Фелдин: Звезда велики корак, једва чекам да заиграм

Велико појачање Црвене звезде Американац Џејмс Фелдин изјавио је да је узбуђен што је дошао у Београд и клуб са великом историјом и поручио да верује да је направио прави потез у наставку каријере.

"Узбуђен сам што сам направио велики корак у мојој каријери. Долазим у клуб са дугом историјом и једва чекам да заиграм. Играћу пред сјајним навијачима и у врелој атмосфери, што сам већ искусио у ОАКА дворани. Драго ми је што им прилику да видим разлику између две земље, Панатинаикоса и Звезде, у лепом граду", рекао је Фелдин, преноси грчки Новаспорт.

Амерички кошаркаш додао је да се помало осећао чудно што је прешао у Црвену звезду.

"Много сам порука добио на друштвеним мрежама, било ми је и чудно када сам слику са дресом Црвене звезде ставио на Инстаграм. Све је то део посла, морају да разумеју навијачи Панатинаикоса када дођем у Атину. Одлуку сам донео због моје будућности. Не могу осећања да ставим испред моје будућности".

Фелдин, који је две године провео у Панатинаикосу, навео је да је разочаран својим партијама у финишу прошле сезоне.

"Имао сам неке лоше игре, било је много прича о мени, али то нема никакве везе са председником или тренером", рекао је Фелдин, додавши да никада неће заборавити дуплу круну са "зеленима" и то што је био МВП финала Купа Грчке.

Фелдин, који је наступа за репрезентацију Доминиканске Републике где му је мајка рођена, потписао је двогодишњи уговор са шампионом Србије и Јадрана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво