Србија без Јокића на ЕП!

Кошаркаш Денвера Никола Јокић дефинитивно неће играти на предстојећем Европском првенству. Јокић је такву одлуку јуче саопштио селектору Александру Ђорђевићу, који га је раније позвао на шири списак за Евробаскет 2017.

Центар Нагетса Никола Јокић одлучио је да се ово лето потпуно посвети индивидуалном раду како би што спремнији дочекао нову сезону у НБА лиги, преноси Спортски журнал.

Јокићево одустајање имало је својеврсну "предигру". Прво је његов менаџер Мишко Ражнатовић поручио да Николу овог лета Денвер неће пустити у репрезентацију. Потом је КСС затражио од Нагетса званичан став о том питању и добио одговор да они ниједном играчу, па ни Јокићу, не могу забранити наступ за национални тим и да је одлука само на играчу.

Никола је касније николико пута у јавним наступима избегавао да конкретно одговори на то питање, да би трећег дана јула српска кошаркашка јавност сазнала за негативан одоговор Николе Јокића селектору Ђорђевићу. 

Европско првенство је на програму од 31. августа до 17. септембра, а Србија ће играти у Д групи са селекцијама Русије, Летоније, Белгије, Велике Британије и домаћина Турске.

 

Број коментара 55

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара