Човић: После свега осредњост у Звезди не долази у обзир

Председник КК Црвене звезда Небојша Човић после освајања трипле круне изјавио је да је тек завршена сезона најуспешнија у историји и поручио да после свега осредњост не долази у обзир.

"Завршили смо још једну сезону, по мом мишљењу најуспешнију до сада. Од августа 2011. када клуб практично није постојао дошли смо до јуна 2017. и освојили за тај период 10 трофеја. Наравно, честитам на великим успесима и играчима и стручном штабу, а честитам и комплетној управи и менаџменту који је успео да направи систем. Знам да се многима не свиђа кад то кажем, али шта да радим? Успели смо да то створимо и тај систем, који је дао одређене резултате", рекао је Човић у ноћи славља на Малом Калемегдану.

Он је додао да се после свега у Звезди просек не толерише.

"Осредњост после свега овога што смо постигли не долази у обзир. Или идемо даље ка још већим циљевима. Нисам човек који је спуштао лествицу и када је био прозиван и нападан, и пљуван и на насловним странама, специјалним емисијама... Волео бих да следеће године подигнемо лествицу. Да ли ћемо то успети, више не зависи само од нас".

"Видели сте да смо покренули акцију донирај и доминирај. Навијачи су то самоиницијативно покренули, а ми смо то подржали, и то иде изненађујуће добро, и следеће сезоне ћемо објавити колико је средстава скупљено и за шта ће бити потрошена".

Човић је прокоментарисао и чињеницу да су многима истекли уговори.

"Што се тога тиче, имамо неколико играча којима са овом сезоном истичу уговори, што не значи да неће остати. То су Томпсон, Волтерс, Лазић, Симоновић и наравно, као што вас је тренер Радоњић обавестио, и њему је истекао уговор. То не значи да неће остати, али не значи ни да ће остати, као и људи којима су истекли уговори. То ће бити посао који нам предстоји до августа, када би требало да почну припреме", поручио је Човић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво