Читај ми!

Зурос: Верујем у финале; Рејнолдс: Биће жестоко у Железнику

Тренер кошаркаша подгоричке Будућности Илијас Зурос изјавио је да је игра из другог меча против Црвене звезде рецепт за победу у мајсторици и пласман у финале плеј-офа АБА лиге. Грчки стручњак нада се да ће Подгоричани у дефанзивном делу игре бити на високом нивоу, а трећа утакмица полуфиналне серије плеј-оф играће се у уторак од 19 сати у Железнику.

"Пред нама је последња утакмица за пласман у финале, знамо да ће бити тешко... Верујем у мој тим, бићемо конкурентни у Београду, ако будемо сконцентрисани и борили се урадићемо прави посао. Морамо да исправимо мало ствари, да играмо са више енергије у односу на први дуел и издигнемо се изнад притиска на и ван терена", рекао је Зурос на конференцији за медије.

Грчки стручњак нада се да ће Подгоричани у дефанзивном делу игре бити на високом нивоу.

"Ново искуство за нас је што ћемо играти у мањој хали. Прави испит за моју екипу, да покаже карактер и бори се свих 40 минута", рекао је Зурос.

Американац Џеј Ар Рејнолдс сложио се са тренером Зуросем да је приступ из другог меча једини исправан пут.

"Мајсторица ће бити жестока. Желимо да будемо агресивни, да играмо са пуно енергије, будемо сви као један... Биће другачије јер се игра у Железнику, али то не би требало да утиче на нас", сматра Рејнолдс.

Трећа утакмица полуфиналне серије плеј-оф између Црвене звезде и Будућности игра се у уторак од 19 сати у хали у Железнику.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара