Читај ми!

Нађ: Никад не напуштам бојно поље, чим сам дошао значи да сам добро

Први асистент тренера фудбалера Партизана Алберт Нађ истакао је након пораза од Звезде у 173. вечитом дербију да његов тим није био довољно концентрисан и да је Звезда искористила своје прилике.

Фудбалери Црвене звезде савладали су Партизан у 173. вечитом дербију 3:2. Црвено-бели су тријумфално започели плеј-оф Суперлиге Србије и дошли до 10 бодова предности над црно-белима.

"Желим да честитам Звезди на победи, мислим да је био интересантан дерби. Звезда је искористила своје шансе, ми у одређеним моментима нисмо били концентрисани. Ово је за мене далека прошлост, среда је близу, спремамо се за следећу утакмицу", рекао је помоћни тренер фудбалера Партизана. 

Нађ је водио утакмицу уместо суспендованог Игора Дуљаја, а непосредно пред меч завршио је у Ургентном центру, али се вратио на пред почетак дуела.

"Чим сам овде, онда сам добро. Имао сам ту ситуацију са, медицински да кажем, каменом у бубрегу који ми је кренуо. Сада да говорим о љубави према Партизану, сувишно је. Да ли је то њима био мотив? Пружили су свој максимум. На крају то није било довољно да останемо непоражени", истакао је Нађ на конференцији за медије. 

Партизан се после пораза од Звезде у 173. вечитом дербију огласио саопштењем у којем је оптужио судију Павла Илића да је перфидно покрао екипу и да је њихово играње у Купу под знаком питања

"Не знам шта да кажем. Ми смо тренери и играчи. Управа је друга ствар. Нисам ни знао да је издато саопштење", рекао је Нађ. На питање да ли је чуо скандирање навијача да напусте терен био је јасан. "Никад не напуштам бојно поље. Судија?Мислим да претерујете са тим. Не интересује ме. Изгубили смо дерби", истакао је Нађ.

Звезда је тријумфом у 173. вечитом дербију стигла надомак нове титуле првака Србије. Црвено-бели имају 10 бодова више од Партизана, а до краја најјачег фудбалског такмичења у држави остало је још шест кола.

Следећи вечити дерби биће одигран 24. априла у полуфиналу Купа Србије. Звезда ће поново бити домаћин.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво