ФК Партизан: Судијски дилетант Илић нас перфидно покрао, нема зрно стида

ФК Партизан се после пораза од Звезде у 173. вечитом дербију огласио саопштењем у којем је оптужио судију Павла Илића да је перфидно покрао екипу и да је њихово играње у Купу под знаком питања.

Фудбалери Црвене звезде савладали су Партизан у 173. вечитом дербију 3:2. Црвено-бели су тријумфално започели плеј-оф Суперлиге Србије и дошли до 10 бодова предности над црно-белима.

"Човек који очито нема зрна стида, нити елементарног судијског знања потрудио се да измасакрира наш клуб и играче, који су се мушки борили против ривала, али и главног арбитра, као 12. играча на другој страни терена. После још једне утакмице у којој нас је исти судија тешко оштетио и онемогућио да победимо меч у коме смо у већем делу били бољи тим и имали вођство", пише у саопштењу.

Из тог разлога, фудбалски клуб Партизан ће у наредним данима одлучити да ли ће уопште играти Куп утакмицу са Црвеном звездом, наводе из Хумске.

"Не желимо да нас поново неки судијски дилетант Павле Илић и њему слични, које Судијска организација шаље по задатку, потцењују и одлучују о коначном резултату", поручују из Партизана.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво