Натхо након пораза од Чукаричког: Дерби је дерби, ту важе другачија правила

Везни фудбалер Партизана Бибарс Нархо рекао је после пораза од Чукаричког (2:3) у 30. колу Суперлиге Србије да он и његови саграчи нису срећни јер не воле да губе, али и истакао да ће учинити све да победе у вечитом дербију који је заказан за суботу.

Фудбалери Чукаричког савладали су у недељу Партизан резултатом 3:2 у мечу 30. кола Суперлиге Србије, па црно-бели у плеј-оф улазе са седам бодова мање од Црвене звезде.

До краја првенства остало је да се одигра седам кола, а Партизан у суботу од 18.00 часова гостује Црвеној звезди, од које није изгубио ове сезоне.

Фудбалер Партизана Бибарс Натхо каже да он и његови саграчи нису срећни поразом на Бановом брду јер не воле да губе, али истиче да ће учинити све да победе у вечитом дербију на највећем стадиону у Србији.

"Нисмо срећни јер не волимо да губимо. За непуна два минута смо постигли два поготка и вратили се, међутим примили смо гол у последњим секундама. Из овог пораза морамо много поука да извучемо. Имамо недељу дана да се припремимо за дерби. Дерби је дерби и ту важе другачија правила. Морамо да се припремимо, да дамо све од себе и добијемо ту утакмицу", рекао је Натхо за сајт Партизана.

Црно-бели ове сезоне немају пораз у дуелима са вечитим ривалом. Победили су резултатом 2:1 у Хумској у децембру, а пре пет недеља је било 2:2 на "Маракани".

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво