Цуцин о пеналу: Све се види на снимку

Млади фудбалер Партизана Лука Цуцин изјавио је да се на снимку јасно види да ли је имао контакт са Немањом Вучићем када је досуђен пенал за Земун.

Судија Дејан Сантрач у спорној ситуацији показао је на пенал који је реализовао Вучић, а Партизан је касније преко Саше Здјелера, баш на асистенцију Цуцина, стигао само до ремија и заостатка од 11 бодова за лидером Црвеном звездом.

"Пенал не желим да коментаришем, све се види на снимку. Асистенција је дошла као награда за велики труд, али ми је много криво због тог пенала. Ипак, најважније је да екипа није пала и да смо наставили још јаче", рекао је за клупски сајт 19-годишњи Цуцин који је баш на том мечу дебитовао за први тим Партизана.

Он је додао да је осетио притисак Партизановог дреса, али да се трудио да буде смирен.

"Ми деца Партизана смо учени томе од малена и колико год било тешко поносни смо на сваки тренутак проведен на терену. Притисак јача, обавезује, а ми можемо да се са њим носимо", поручио је Цуцин и да су га подржали саиграчи, што му много значи.

Хитри десни бек истакао је да је дебијем за шампиона Србије остварио дечачки сан.

"Просто невероватно, до јуче сам себе замишљао како играм на том стадиону. За мене је велика привилегија и то што сам био на припрема на Кипру, што ми је умногоме помогло на самопоуздању. Сваки дан сам упијао све што они раде, како се понашају, како тренирају, а према нама новајлијама су имали однос као према себи равнима и уједно нам помагали саветима", закључио је Цуцин.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара