Читај ми!

Фифа саопштила кандидате за најбољег тренера

Међународна фудбалска федерација саопштила је имена 10 кандидата за најбољег тренера године, међу којима су Клаудио Ранијери из Лестера и Зинедин Зидан из Реал Мадрида.

Ранијери је прошле сезоне у Премијер лиги предводио Лестер до прве шампионске титуле у историји клуба, док је Зидан освојио Лигу шампиона, упркос томе што је у јануару преузео клуб, свој први из елитног ранга. У конкуренцији је и селектор Велса Крис Колман, који је предводио тим до полуфинала Европског првенства у Француској овог лета, као и прошлогодишњи освајач признања тренер Барселоне Луис Енрике и тренер Ливерпула Јирген Клоп.

Међу кандидатима су и тренер Манчестер ситија Пеп Гвардиола, који је освојио признање 2011. године, селектор европског првака репрезентације Португала Фернандо Сантош, као и Дидије Дешан, који је предовио Француску до финала Европског првенства. Ту су и тренер Атлетико Мадрида Дијего Симеоне, као и тренер Тотенхема Маурисио Покетино. Најбољег ће изабрати капитени и селектори репрезентација, одабрани представници медија, као и навијачи путем интренета.

Фифа ће скратити списак кандидата 2. децембра, а најбољег ће проласити на церемонији 9. јануара у Цириху.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара