Војводина декласирала Раднички, Спартак изашао из зоне испадања

Фудбалери Војводине лако и убедљиво су победили Раднички (4:0), у првом колу плеј-офа Супер лиге Србије. Спартак славио у Ивањици са 2:0, Нови Пазар победио Јагодину са 3:2.

Стрелци у Новом Саду били су Дарко Пушкарић у трећем, Данило Секулић у 16, Никола Ашћерић у 35. и Никола Трујић у 42. минуту.

Један од јунака био је Дејан Мелег, који је асистирао код три гола.

Војводина је четврта на табели са 25 бодова, три више од Борца и Радничког. Испред новосадског клуба је Партизан са бодом више и утакмицом мање. Чукарички је други са четири бода више од екипе тренера Ненада Лалатовића.

Фудбалери Спартака победили су као гости Јавор у Ивањици са 2:0, у првом колу плеј-аута Супер лиге.

Спартак је изашао из зоне испадања и са 16 бодова је испред ОФК Београда, Рада и Јагодине.
Стрелци у Ивањици били су Огњен Мудрински у трећем и Ђорђе Ивановић у 87. Ивановић је добио црвени картон два минута по постигнутом поготку.

Металац и ОФК играли су у Горњем Милановцу нерешено 1:1. Домаћин је повео преко Луке Мердовића у 61. минуту, а у 77. је изједначио Комнен Андрић.

Нови Пазар је као домаћин са 3:2 победио Јагодину. Стрелци за победнички тим били су Бруно Матос, Војо Убипарип и Јовица Василић, док су голове за госте постигли Френсис Кјеремех и Мирослав Лечић.

Радник је у плеј-офу изненадио Вождовац и добио у Београду са 2:1. Стрелци за тим из Сурдулице били су Лазар Арсић и Миљан Мутавджић, док је гол за домаћина дао Саша Ивковић.

Радник је престигао Вождовац на седмом месту на табели и има 22 бода, два више од данашњег ривала.

Чукарички је у петак победио Борац са 3:1 на Бановом брду, док ће се сутра у Лучанима састати Младост и Рад.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара