Читај ми!

Рибери: Не треба да се плашимо реванша у Лисабону

Фудбалер Бајерна из Минхена Франк Рибери рекао је да његова екипа не треба да се плаши реванша четвртфинала Лиге шампиона против Бенфике и да је уверен да може да постигне гол наредне среде у Лисабону.

Фудбалери Бајерна победили су синоћ на Алијанц арени у Минхену Бенфику са 1:0, у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона. Једини гол постигао је Артуро Видал у другом минуту.

"Имали смо неколико прилика да постигнемо други гол, али ово је Лига шампиона, а 1:0 није лош резултат. Морамо да се концентришемо на првенствену утакмицу против Штутгарта, а затим да мислимо на реванш против Бенфике. Имамо тим који може да оствари добар резултат у Лисабону. Увек можемо да постигнемо гол", рекао је Рибери, пренели су британски медији.

Бајерн је у последње три утакмице побеђивао резултатом 1:0.

"Пре тога смо постизали много голова, а у скорије време углавном по један. Али, морамо заједно да радимо и видимо шта можемо да поправимо у игри како бисмо се пласирали у полуфинале", рекао је француски фудбалер.

Он је додао да је његова екипа изгубила много лопти у синоћњој утакмици, да је недостајао завршни пас и да су лопте према нападачима требало да иду брже.

"На почетку смо били добри, али онда смо били помало... Паника је погрешна реч, али изгубили смо нешто у игри до краја утакмице и нисмо могли да постигнемо други гол. Имамо предност, не смемо да се плашимо реванша, али у фудбалу је све могуће. Чека нас тешка утакмица у Лисабону, али можда ће Бенфика одмах да нас нападне, што би нама користило", рекао је Рибери.

Реванш утакмица играће се наредне среде у Лисабону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво