Читај ми!

Суарес: Торес је заслужио искључење; Филипе: Барселона је заштићена

Фудбалер Барселоне Луис Суарес рекао је да његова екипа у реваншу четвртфинала Лиге шампиона против Атлетика може да игра мирно пошто има предност из првог дуела и додао да је нападач мадридске екипе Фернандо Торес заслужио искључење. Фудбалери Барселоне победили су синоћ после преокрета Атлетико Мадрид са 2:1, у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона. Актуелни шампион Европе је преокренуо головима Суареса у 63. и 74. минуту.

Атлетико је повео голом Фернанда Тореса у 25. минуту, а 10 минута касније нападач је искључен пошто је добио други жути картон.

"Црвени картон је био кључан. Сви знају колико је Торес квалитетан. Направио је два тешка прекршаја. То је штета пошто би било лепше да смо играли против 11 играча. Успели смо да постигнемо други гол и сада ће нам бити лакше у реваншту пошто ће они морати да постигну гол", рекао је Суарес за АС.

Реванш утакмица играће се следеће среде у Мадриду.

"И у реваншу ће очекујем сличну утакмицу, али морамо да будемо мирни, пошто они морају да победе ако желе да прођу даље. Ако тамо постигнемо гол, они ће морати да постигну два", рекао је Суарес.

Фудбалер Атлетика Филипе Луис оптужио је судије да штите Барселону.

"Добро смо почели, све до неправедног искључења које је одлучило много тога. Знали смо да то може да се догоди. Оштро смо кажњени, то боли. Били смо супериорни када смо играли 11 на 11, играли смо нашу игру, дубоко у одбрани и излазили у контранападе. Два жута картона су поништила наш добар рад из прошле недеље. Мислим да је Барса заштићена", рекао је он.

Дефанзивац је додао да екипа још има шансе да прође у полуфинале, али да има мање опција у саставу јер Торес неће бити у конкуренцији.

"То боли. Нико није срећан. Тешко је борити се против плиме. Ја сам (у првенству) био искључен и разапет само зато што сам шутнуо Месија, а шта они морају да ураде да би их судија искључи? Суарес је био агресиван, заслужио је црвени картон", рекао је Филипе Луис.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво