Бомба из Португалије и лепотица из Француске!

Где год погледате, у сваком делу света, људи играју фудбалу... А када је већ тако, сасвим је природно да се свугде постижу и прелепи голови. Па била то прва лига Португалије или трећа лига Француске...

Ухватити волеј када лопта долази са висине веће од висине главе (негде кажу и висине рамена) једна је од најтежих и најкомплекснијих фудбалских вештина.

Дакле, како онда окарактерисати ово што је урадио Жордан Блондел, фудбалер француског трећелигаша Авранша. Гледате његов гол, иначе први у дресу овог тима, на мечу са Консолат Марсељом...

Селимо се сада у Португалију, где је Маритимо савладао Насионал са 2:0 у дербију Мадеире. У 59. минуту, 28-годишњи нападач Едгар Коста постигао је сензационалан гол са ивице казненог простора.

Тешко је определити се за најбољи део - груди, стопало, бутина, волеј... Предивно!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво