Атлетико се оклизнуо у Хихону

Фудбалери Атлетико Мадрида удаљили су се из шампионске трке, пошто су у гостима после преокрета поражени од Спротинг Хихона са 1:2 у утакмици 30. кола шпанске Примере.

Мадриђани су у Хихону до предности дошли у 29. минуту, када је Антоан Гризман из слободног ударца са око 25 метара савладао голмана домаће екипе.

Екипа Дијега Симеона, иако велики фаворит против "фењераша" Спортинга, није одиграла добар меч. Спортинг је након примљеног гола преузео иницијативу, а до изједначења су дошли у 79. минуту голом Антонија Санабрија.

Преокрет домаћину и сва три бода, веома битна у борби за опстанак, донео је Карлос Кастро у 89. минуту.

Атлетико заузима друго место у Примери са 67 бодова, осам бодова мање од Барселоне, која у недељу гостује Виљареалу, док је Спортинг 17. са 27.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара