Шаранов и Јевтовић: На добром смо путу

Фудбалери Партизана Бојан Шаранов и Марко Јевтовић рекли су да је њихова екипа на правом путу и да мора још да ради како би побеђивала у свакој утакмици до краја сезоне.

Било је добро на последњих неколико утакмица. Све то иде узлазном путањом и треба да наставимо овако јер смо на добром путу. Нема опуштања, морамо да будемо фокусирани на сваку утакмицу. Тешком муком смо дошли до овога и морамо још јаче да радимо", рекао је Шаранов новинарима у Београду.

Партизан је изгубио прве две утакмице пролећног дела сезоне, од ОФК Београда и Црвене звезде, а потом је два пута савладао Раднички, у Купу и Супер лиги Србије.

"Морамо да потврдимо мини серију од две победе. Када си у Партизану, свака утакмица има специфичан притисак и била нам је потребна потврда, попут прошлонедељне победе у Нишу. Требало нам је нешто овако. То није још оно што желимо, морамо да имамо континуитет. Није довољна једна, две или три победе. Морамо да будемо свесни ситуације и правимо низ", казао је голман црно-белих.

Шаранов је казао да са растом самопоуздања екипе, расте и његово.

"Када си у Партизану немаш пуно посла, па је то тешко, јер мораш да будеш спреман за један-два ударца на утакмици", додао је Шаранов.

Партизан ће у наредном првенственом колу дочекати Вождовац пред празним трибинама, а Шаранов је рекао да ће то бити специфична утакмица.

Према његовим речима, Вождовац има квалитет, делује уиграно и има брзе нападаче, тако да ће на то морати да се обрати посебна пажња.

У Партизану је промењен тренер голмана, пошто је Радишу Илића заменио Немања Јовшић.

"Радиша је отишао из личних разлога, желим му све најбоље и да му захвалим за све што је урадио за нас. Новом тренеру бих пожелео добродошлицу, знамо се од раније и не сумњам да ће све бити како треба", рекао је Шаранов.

Марко Јевтовић је казао да је екипа Партизана показала заједништво и енергију у дуелима са Радничком.

"Иза нас су две тешке утакмице, али смо у њима показали велико заједништво и енергију, јако добру атмосферу међу нама. Надам се и сигуран сам да ће то бити све боље како утакмице буду одмицале", казао је млади везиста.

Он је рекао да 32 бода заостатка за водећом Црвеном звездом у првенству не треба да представља проблем када је реч о мотивацији.

"Када се носи црно-бели дрес, не може да недостаје мотивација. То носи велику тежину и обавезу. Морамо да победимо сваку утакмицу", рекао је задњи везни играч црно-белих.

Према његовим речима, победе над Радничким су подигле самопоуздање екипи.

"Показали смо енергију и то је најпозитивнија ствар која је изашла из те утакмице. На основу тога, са правом сматрам да ћемо бележити добре резултате у наставку", рекао је Јевтовић.

Како је рекао, велики хендикеп ће бити играње без публике против Вождовца.

"Фудбал се игра због публике, тако да је чудно. Подршка навијача нам много значи. Ситуација је таква каква јесте, морамо да се навикнемо. Знамо да имамо подршку иако навијачи нису ту", рекао је он.

Јевтовић је додао да црно-бели не би требало да превише размишљају о Вождовцу, већ да "играју своју игру".

Утакмица између Партизана и Вождовца играће се у суботу од 15.00 на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво