Читај ми!

Хидинк: Јасна разлика у квалитету

Пари Сен Жермен је синоћ у Лондону победио Челси са 2:1 и тако изборио пласман у четвртфинале Лиге шампиона, пошто је славио укупним резултатом 4:2. Лоран Блан после утакмице рекао да није очекивао да ће његов тим одиграти "веома добру" утакмицу, а на другој страни тренер Челсија Гус Хидинк оценио је да је његова екипа утакмицу почела с превеликим поштовањем противника.

Парижани су синоћ на Стамфорд бриџу савладали лондонски клуб истим резултатом као и на Парку принчева 2:1, а Златан Ибрахимовић је постигао победоносни гол и уписао асистенцију.

"Једноставно је... Видели смо два сјајна тима с различитим филозофијама. Челси има брзе нападаче, који у сваком тренутку могу да ураде нешто ако добију мало простора... Они не желе увек лопту у свом поседу, док ми с друге стране волимо полако да градимо нападе. Мислим да си у мањој опасности уколико имаш констатно посед. Не бих желео да ме схватитие погрешно, односно да тимови који увек имају велики посед лопте стално побеђују, али вам даје могућност да наметнете свој ритам током меча", рекао је тренер ПСЖ-а Лоран Блан.

Он је рекао да није очекивао да ће његов тим одиграти "веома добру" утакмицу у гостима и додао да га то веома радује.

С друге стране, тренер Челсија Гус Хидинк оценио је да је његова екипа утакмицу почела с превеликим поштовањем противника.

"Видела се јасна разлика између тимова када смо ми морали да уведемо младе играче, а они Единсона Каванија. То показује квалитет екипе. ;Ушли смо у утакмицу са превише поштовања према њима и у првих десет минута су они доминирали, јер су одличан тим, али чим смо се тргли, имали смо неколико шанси... Ипак, то нам није било довољно", рекао је Хидинк.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво