Читај ми!

Морињо: Коста ће остати у Челсију

Фудбалер Челсија Дијего Коста срећан је у клубу и остаће на Стамфорд Бриџу још три године, до истека уговора, рекао је тренер лондонске екипе Жозе Морињо. Коста је прошле године постигао 20 голова за Челси, али је ове сезоне у 19 утакмица постигао само четири у свим такмичењима.

Шпански репрезентативац се недавно извинио што је бацио тренинг маркер у правцу Мориња, који га није увео у игру током утакмице са Тотенхемом 29. новембра, иако се дуго загревао поред терена.

"Он је срећан овде, воли да буде у Челсију. Мислим да има још три године уговора. Видим га у Челсију још три године, без проблема", рекао је Морињо, пренели су британски медији и Бета.

Коста је прошле недеље рекао да постоји могућност да се врати у Атлетико Мадрид.

"Рекао је то, а у фудбалу се никад не зна. Атлетико је велики клуб, Мадрид је велики град, а Примера је веома добра лига и зашто не би 27-годишњи фудбалер размишљао о могућности повратка у стари клуб. Не видим зашто би то био проблем", рекао је Морињо.

Шампион Премијер лиге Челси ове сезоне не приказује добре резултате, заузима 16. место на табели са 15 бодова и налази се на бод од зоне испадања.

Челси ће вечерас од 21 час играти на гостујућем терену против трећепласираног Лестера и покушаће да оствари пету првенствену победу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво