Аугсбург поново до циља у надокнади времена, победа Дортмунда

Фудбалери Аугсбурга, који су срушили европске снове Партизана, поново су победили голом у финишу меча - 2:1. Овога пута "жртва" је био Шалке у утакмици 16. кола немачке Бундеслиге.

Јунак победе Аугсбурга био је Бразилац Кајуби, који је у другом минуту судијске надокнаде времена савладао голмана Шалкеа Ралфа Фахрмана.

Аугсбург је претходно повео у 34. минуту преко Јеонг Хо Хонга, да би изједначење екипи из Гелзенкирхена донео Сеад Колашинац у 70. минуту.

Аугсбург је тако забележио трећу победу узастопну победу у свим такмичењима, а другу у Бундеслиги, те заузима 13. место са 16 бодова, док је Шалке осми са 24.

Преокрет Дортмунда са четири комада

Фудбалери Борусије Дортмунд победили су после преокрета Ајнтрахт из Франкфурта са 4:1 у утакмици 16. кола немачке Бундеслиге.

Борусија је овом победом задржала корак за лидером шампионата Бајерном из Минхена.

Ајнтрахт је у шестом минуту повео голом Александера Мајера, да би Борусија изједначила преко Хенриха Михтаријана у 24.

Српски интернационалац Слободан Медојевић је 44. минуту добио црвени картон и скривио једанаестерац, који није реализовао Пјер-Емерик Обамејанг.

Ипак, у другом полувремену Борусија је искористила играча више на терену, те головима Обамејанга у 57, Матса Хумелса у 61. и Адријана Рамоса у 86. минуту стигла до тријумфа.

Српски фудбалер Александар Игњовски одиграо је цео меч за Ајнтрахт, док Мијат Гаћиновић није улазио у игру, а Невен Суботић је преседо меч на клупи Борусије.

Екипа из Дортмунда заузима друго место са 38 бодова, пет мање од лидера Бајерна, док је Ајнтрахт 15. са 14.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво